Nyheder
Viden

Integration af driftssystemer

Andel Lumen står for drift af gade- og vejbelysning i mange kommuner. Derfor har vi udviklet en software-robot, som kan udveksle data med de fleste af de driftssystemer, der anvendes til vejbelysning.

Fælles overblik ved indmelding og udbedring af fejl

Når en borger i Ballerup Kommune bemærker, at et armatur uden for hans hus er gået ud, kan han via appen “Ballerup Borgertip” sende kommunen et tip med en fejlmelding. Her bliver den grebet af systemet Driftweb, som sender den direkte videre til Andel Lumen, som står for den daglige drift. I tippet står også, hvornår fejlen ifølge kontrakten skal være udbedret. Der kan også være vedhæftet et eller flere fotos.

Andel Lumens montører kan se, hvor lyspunktet er placeret, og så snart fejlen er udbedret markeres det i systemet, så Ballerup Kommune hele tiden har et godt overblik. Er der brug for reservedele, der skal bestilles hjem, kan Andel Lumen føje dette til sagen.

Mere effektiv drift og bedre borgerservice

“Den største fordel ved Driftweb er, at vi slipper for en masse e-mails og opringninger. Arbejdsopgaverne kan vises i rapporter og på et kort, hvor forskellige farver viser deres status. Hvis en borger vil vide, hvornår en fejl bliver udbedret, kan vi hurtigt slå den op, og forklare hvad der sker og hvornår. Så: Nem kommunikation, godt overblik, god dokumentation og god borgerservice – det er fordelene for os.”

Nikolaj Rønne, driftsansvarlig for gadebelysning i Ballerup Kommune.

Robot fungerer som oversætter

Når dataene sendes frem og tilbage mellem Driftweb og Andel Lumens interne systemer, sørger en software-robot for at oversætte dem, så de to systemer kan tale sammen. Robotten kan også udveksle data med andre systemer – for eksempel LE34 og Synchronicer.

Mange kommuner har fået øjnene op for de store fordele ved at anvende et driftssystem til udelys. Derfor indgår der krav om integration i stadig flere udbud. Med den nye robot er vi klar til at indfri det krav næsten uanset hvilket driftssystem, der er tale om, siger Daniel Fogh, Key Account Manager i Andel Lumen.

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

Belysning der giver byens rum karakter

Arkitektonisk belysning af byens rum, facader, broer og mindesmærker, kan være med til at give en by mere karakter og skabe en identitet, som borgerne vil være stolte af. Det kan bidrage til at skabe atmosfære og gøre det mere attraktivt for både borgere og turister at bruge byens rum. Det gavner både fællesskabet og det lokale erhvervsliv. 

Tag en snak med os om, hvordan I med enkle eller mere avancerede greb kan gøre en forskel i byens visuelle udtryk.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, udfyld formularen og vi kontakter dig:

Ved indsendelse accepterer du at vi må bruge dine indsendte data, til at kontakte dig.