Nyheder
Specialdesign

Specialdesignede master
og armaturer

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

En specialdesignet løsning er en unik mulighed for at opnå den helt rigtige balance mellem form, funktion og energiforbrug. Og det behøver ikke at koste mere end en standardløsning.

Vores erfaringer med belysning til krævende nærmiljøer viser, at de bedste resultater opstår, når testopstillinger og dialog med interessenter tænkes ind i processen.

Tag en snak med os om mulighederne for en specialdesignet løsning.

Specialarmatur fusionerer nyt og gammelt

Med mere end 700 års historie og bevaringsværdige bygninger krævede det en særlig indsats at finde den helt rigtige belysning til Køge Torv og de smukke, gamle bygninger omkring torvet. Efter en grundig proces med testopstillinger af standardarmaturer valgte Køge Kommune at få udviklet et nyt armatur.

Resultatet blev et armatur, der med sin kugleform har klare referencer til det gamle, men også et moderne udtryk, som tilfører torvet noget nyt i sin form og lysfordeling.

Tilpasning af armatur til fredet og bevaringsværdigt landsbymiljø

Landsbyen Reersø består bl.a. af en række fredede og bevaringsværdige gårde. Der var derfor behov for moderne og fleksibel belysning i et klassisk dansk design.

Valget faldt på Toldbod-armaturet, men en testopstilling viste, at selv den største udgave af armaturet var for lille til at fungere som gadelampe. I samarbejde med Louis Poulsen blev der derfor produceret en større udgave af den kendte lampe.

Rådgivere inden for belysning

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53
Andel Lumen

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi er knap 100 specialister, der får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, udfyld formularen og vi kontakter dig:

Ved indsendelse accepterer du at vi må bruge dine indsendte data, til at kontakte dig.