Nyheder
Solceller

Vedvarende og effektiv energi til offentlig, erhverv og boligforening

Mølballe, Fårup

Gør en forskel for den grønne omstilling allerede i dag

Andel Lumen er din pålidelige partner inden for etablering af vedvarende energi fra solcelleanlæg. Som en del af Andel-koncernen, har vi mere end 100 års erfaring i at installere og drifte kritisk infrastruktur og energiløsninger.

Vi tilbyder skræddersyede solcelleanlæg, der giver dig mulighed for at producere vedvarende energi og gøre en positiv forskel for både din virksomhed og miljøet. Samtidig minimerer du risikoen for fremtidens fluktuerende elpriser med en god investering.

Vi passer godt på din investering med løbende monitorering af produktionen samt en effektiv drift og vedligeholdelse. Det betyder, at du får kontinuerlig dokumentation for din virksomheds engagement i forhold til ESG-rapportering eller det kommende CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), som træder i kraft i 2025.

Vi hjælper dig på vej

Vores ekspertteam arbejder tæt sammen med dig for at imødekomme dine specifikke behov og skræddersy en solcelleløsning, der passer perfekt til din virksomhed. Vi tilbyder højtydende solpaneler, der er bygget til at modstå de danske vejrforhold og leverer pålidelig strømproduktion i hele levetiden.

Rådgivning

Når du vælger Andel Lumen som leverandør til installation på din bygning, finder vi sammen den bedste løsning. Vi hjælper med løsninger til energifællesskaber i boligforeninger og ejendomme, samt de mest rentable løsningsmodeller til både offentligt og erhverv.

Din garanti og sikkerhed

I et samarbejde med Andel Lumen indgår du en langsigtet relation med en partner, der også er her om 100 år. Vi arbejder kun med markedets bedste leverandører, fordi vi står på mål for vores løsninger, der skal holde i mange år.

Vi tilbyder en solid produktgaranti, der dækker både ydeevne og holdbarhed. Det betyder, at hvis der skulle opstå problemer med solpanelerne inden for garantiperioden, sikrer vi lagerføring og udskiftning til nye.

Administrations- og kontorbygning

Typisk kan du forvente følgende tilbagebetalingstider:

Her ligger dit elforbrug også primært i dagtimerne, hvorfor en investering i solceller er en god idé. Dog betaler du her typisk ikke fuld elafgift, hvorfor tilbagebetalingstiden må forventes at ligge på ca. 6-9 år. Samtidig kan din virksomhed bidrage til den grønne omstilling, ligesom eventuelle oplysningskampagner om real-time produktion kan bidrage til øget fokus på, hvornår strømmen er mest grøn og på den måde nudge medarbejdere til at bidrage individuelt til et mere klimavenligt elforbrug.

Produktionsvirksomhed og lagerbygning

Typisk kan du forvente følgende tilbagebetalingstider:

Afhængig af forbrugsmønster, størrelse og lokation, kan tilbagebetalingstiden variere fra 5-10 år. Det afhænger af en individuel beregning samt muligheden for at flytte dit forbrug. I takt med at ESG-rapportering bliver et øget konkurrenceparameter, bør du kigge på din tilbagebetalingstid af et solcelleanlæg i et helt andet lys end blot den isolerede tilbagebetalingstid på elforbruget.

Skole og Gymnasie

Typisk kan du forvente følgende tilbagebetalingstider:

Her betaler du typisk fuld elafgift af dit elforbrug samtidig med, at du typisk har et højt forbrug i dagtimerne, hvor solen skinner. Særligt skoler som også har sommerferieaktiviteter, vil få en endnu bedre business case ved en investering i solceller. Typisk bør du forvente en tilbagebetalingstid på mellem 5-7 år. Samtidig vil solcelleanlægget efter installation samtidig kunne bruges i undervisningsøjemed og på den måde oplyse og præge kommende generationer i forhold til grønne løsninger.

Datacenter eller serverrum

Typisk kan du forvente følgende tilbagebetalingstider:

Her er typisk tale om et konstant højt forbrug over hele døgnet. Det gælder så vidt muligt om at plastre bygningen til med solceller og begrænse sin CO2-udledning mest muligt samtidig med, at du er med til at begrænse din risiko for kommende prisudsving på elprisen. Du er typisk tilsluttet som B-kunde og betaler derfor mindre i distributionstariffer, ligesom du betaler en minimal elafgift. Alligevel bør du forvente en tilbagebetalingstid på ca. 8 år samtidig med, at du gør dit elforbrug lidt grønnere.

Aars Vaskehal
Nørre Gymnasium

Vores solceller

Vores paneler kommer fra solcelleproducenten WINAICO, som er en af de største og førende solcellemærker i Europa.

Panelerne er oprindeligt udviklet i Tyskland, men produceres nu i større skala efter tyske standarder i Taiwan.

Panelerne kan fås i flere udgaver med forskellige størrelser og udseende.

Vores Flexpanel

Flexpanel vejer 70% mindre end konventionelle glaspaneler, men de har den samme høje ydeevne.

På grund af deres lette og fleksible egenskaber, kan panelerne anvendes steder, hvor statiske beregninger ellers ville melde pas.

Panelerne er hurtige at installere, da de ikke kræver hverken gennemboringer eller stativ, hvorfor de er særligt velegnede til flade tage.

Vores inverter

Vi arbejder kun med de bedste invertere og tilpasser type og størrelse efter behov og anlægsstørrelse.

Alle invertere leveres med LAN- og WLAN-tilslutning således, at den let kan tilkobles til internettet, og du kan altid følge din produktion og dit forbrug via app eller web.

Finansiering efter behov

I samarbejde med finansielle partnere tilbyder vi forskellige løsningsmodeller til både offentlige bygninger og erhverv. Kontakt os for at høre mere.

Batteriløsning med fleksibilitet

Optimer løsningen med et batteri. Det giver dig mulighed for at gemme strømmen, når den kan købes eller produceres billigt, og du kan samtidigt få en indtjening ved at tilbyde fleksibilitet og balance i elnettet.
Kontakt os for at høre mere.

Andel Lumen

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi er knap 100 specialister, der får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Kontakt os - Solceller

Kontakt os for et uforpligtende møde - Udfyld formularen, og vi kontakter dig

"*" indikerer påkrævede felter

Kontaktperson*