Nyheder
Køge kommune

Skræddersyet stibelysning i Køge

Kunde:
Køge kommune

Ydelser:
Nyetablering

Lovparken er et af Køges grønne åndehuller. Da parkens gamle Albertslund-armaturer skulle udskiftes, besluttede Køge Kommune at prøve noget helt nyt. Valget faldt på LED-armaturet Nest fra Louis Poulsen. En testopstilling gav anledning til afgørende tilpasninger.

I første omgang blev der stillet en enkelt lampe op i parken. Landskabsarkitekter og borgere gav deres besyv med, og konklusionen var, at armaturet var velvalgt, men at proportionerne ikke passede helt til omgivelserne. Derfor blev der i stedet valgt en mast, der er 0,5 meter kortere end standardmasten.

Bent Kirkegaard Petersen, chefkonsulent i Køge Kommune, fortæller om resultatet af testopstillingen:

Testopstillingen gjorde, at vi kunne skrue op og ned for lysstyrken, til vi fandt det helt rigtige niveau. Vi ville gerne give borgerne mere lys og tryghed, men på den anden side skulle det ikke være et lyshav. Den balance ramte vi helt rigtigt.

YDELSE

Nyetablering af
vejbelysning

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager
21 44 25 22

Tag en snak med os

Tryghed er ikke kun vigtigt i det offentlige rum, men i ethvert samarbejde. Gennem tæt dialog klæder vi dig på til at træffe dine valg på et oplyst grundlag.

Andel Lumen

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi er knap 100 specialister, der får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, udfyld formularen og vi kontakter dig:

Ved indsendelse accepterer du at vi må bruge dine indsendte data, til at kontakte dig.