Nyheder
Om os

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Vi er knap 100 specialister, der sørger for, at børn og voksne kan færdes sikkert på cykelstier og veje, og vi samarbejder med de bedste aktører på markedet om at levere smarte løsninger til det offentlige rum. Uanset, om vi rådgiver, planlægger drift og vedligehold eller rykker ud og sørger for, at lampen lyser i parken, på gaden og på sportsanlægget, når vi skal være aktive sammen, så løfter vi i flok og i tæt samarbejde med vores kunder.

Ny teknologi giver os nye, spændende muligheder, og dem vil vi gerne præsentere. Tryghed i det offentlige rum handler om at få infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes i fællesskab. Og det er vi specialister i.

En del af Andel

Vi tænker innovativt og langsigtet

Andel Lumen er en del af Andel, der er en ledende energi- og fibernetkoncern og et andelsselskab.

Andel arbejder for at skabe velfærd og vækst i samfundet ved at levere vital infrastruktur, vedvarende energi og innovative energiløsninger. Og fremtiden kalder netop på nye løsninger, hvor vi bruger energien og ressourcerne smart.

Som en del af Andel investerer vi langsigtet, når vi energioptimerer gadebelysningen og udvikler digitale løsninger på åbne platforme, der kan integreres og skaleres efter behov. Det er din garanti for en fremtidssikker løsning og en langsigtet samarbejdspartner.

269.300
Gadelyspunkter i kommuner over hele Sjælland serviceres af vores erfarne teknikere.
75
Specialister leverer intelligent belysning og tekniske løsninger til det offentlige rum.
ISO 14001
Certificering sikrer systematisk håndtering af vores miljøindsats og brug af farlige stoffer.

Henrik Wej Petersen

Direktør for Andel Lumen

“Andel Lumen er en virksomhed med et formål – vi vil skabe tryghed i det offentlige rum ved at sikre, at gadelygterne tænder, når mørket falder på. Og så vil vi bruge energien smart, når vi udvikler stærke digitale løsninger til gavn for vores kunder”

LEDELSE

Bestyrelse i Andel Lumen

  • Formand: Ole Hillebrandt, Økonomidirektør i Andel
  • Anders Vikkelsø, Direktør i Nexel A/S
  • Jane Wiis, eksternt bestyrelsesmedlem
  • Jens Nyhus, eksternt bestyrelsesmedlem
Kontakt

Tag en snak med os

Tryghed er ikke kun vigtigt i det offentlige rum, men i ethvert samarbejde. Gennem tæt dialog klæder vi dig på til at træffe dine valg på et oplyst grundlag.