Ydelser

Vi sørger for, at infrastruktur og teknologi hænger sammen. Andel Lumen er specialist i smarte løsninger til trafik-, park-, parkerings- og sportsanlæg, ladestandere til elbiler samt måling af vej- og vejrdata. At bruge energien smart er et ansvar, vi tager alvorligt.

Nyetablering

I planlægning af ny gadebelysning er det godt at tænke bredt og langsigtet. Det gælder om at skabe veldesignede, funktionelle løsninger, som også er nemme at drifte og vedligeholde.

Læs mere

Drift og vedligehold

Vi bruger vores erfaring og fleksibilitet til at skabe energirigtige kvalitetsløsninger til gavn for både kommune og borgere i dag og langt ud i fremtiden.

Læs mere

Modernisering

Gennem en lang årrække har vi udført store moderniseringsopgaver og samlet værdifuld erfaring på tværs af udbudsformer og varierende valg af teknik.

Læs mere

Specialdesign

En specialdesignet løsning er en unik mulighed for at opnå den helt rigtige balance mellem form, funktion og energiforbrug. Og det behøver ikke at koste mere end en standardløsning.

Læs mere

Sportsbelysning

Vi tilbyder markedets bedste sportsbelysning, der både imødekommer krav fra brugerne og naboerne til lysanlæggene. Vi har løsningen til jeres bold-, kunstgræs-, tennis-, atletik- og golfbaner samt øvrige sportsanlæg.

Læs mere

Indmåling og afsætning

Vi tilbyder effektiv indmåling af nedgravede kabler og afsætning af punkter/koter ved hjælp af markedets nyeste udstyr. Vi kan rykke ud med kort varsel, og data kan leveres i stort set alle filformater.

Læs mere

Lysstyring

Andel Lumen CityLinx er et fleksibelt og skalerbart kontrolsystem til styring af gadelys. Systemet kan styre en bred pallette af andre sensorer i byrummet, og sammenkoble data, der giver værdifuld indsigt.

Læs mere

Smart City Platform

Med overblik over byrummets data kan kommunen optimere sine processer, skabe bedre beslutningsgrundlag og reducere klimabelastningen. Andel Lumen CityLinx er Smart City Platformen, der understøtter dette og som samtidig er ideel til styring af gadelyset.

Læs mere

Fjernaflæsning for forsyninger

Andel Lumen Notitia er et åbent og modulært fjernaflæsnings- og datahjemtagningssystem for OMS-kommunikerende målere. Systemet indsamler, leverer og analyserer vand- og varmeforsyningens data, og giver forbrugerne mulighed for at overvåge deres forbrug.

Læs mere
Andel Lumen

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi er knap 100 specialister, der får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Kontakt

Tag en snak med os

Tryghed er ikke kun vigtigt i det offentlige rum, men i ethvert samarbejde. Gennem tæt dialog klæder vi dig på til at træffe dine valg på et oplyst grundlag.