Nyheder
KARRIERE

Form fremtiden med Andel Lumen

Ladestandere, belysning og solceller er bare nogle af de spændende områder, som du kan arbejde med som montør eller elektriker hos Andel Lumen.

Afspil video

En del af noget større

Du ved det måske ikke, men dine nye kolleger er faktisk til stede i hele Danmark. For vi dagdrømmer ikke kun om en grønnere fremtid – vi bygger den. Om det er solceller, ladestandere, vindenergi eller andre tekniske løsninger, kan du være med til at sikre, at Danmark bruger energien smart.

Mød dine kommende kolleger

Montør/elektriker

Mød Olav og hans kolleger, der sammen sikrer ladestandere til Danmarks infrastruktur

Projektleder

Mød Anders og Lene, der sætter strøm til nye ideer og driver projekter inden for den grønne omstilling

Kontor

Mød Camilla, der trækker i trådene og koordinerer driften for kollegerne i felten

Jeg oplever, at hvis jeg engagerer mig, så bliver der helt sikkert lagt mærke til det og støttet op om det. Udvikling er aldrig et pres, men en mulighed for at skabe et arbejde, man trives med

Én virksomhed, mange muligheder

I Andel Lumen er vi specialister i smarte løsninger til trafik-, park-, parkerings- og sportsanlæg, ladestandere til elbiler samt måling af vej- og vejrdata. Samtidig er vi en del af et større fællesskab i Andel-koncernen. Derfor er der altid muligheder for at gå nye veje og udvikle dine fagligheder. 

Rammer med god energi

Om det er en servicebil, arbejdstøj, værktøj, computer eller en toptunet hjemmearbejdsplads – så sørger vi for, at du får alle forudsætninger for at lykkes. Du kan se frem til:

1

Tillidsbaseret arbejdstid

2

Nul micromanagement

3

Tekniske løsninger, der gør hverdagen nemmere

Andel-Lumen---Dag-5-(21-of-54)

At starte et nyt sted i en ny branche var lidt grænseoverskridende efter 12 år på mit gamle arbejde. Men jeg er kommet ind i et super godt fællesskab, hvor der er en kæmpe tro på, at jeg er god til det, jeg laver

Ledige stillinger

Vi leder altid efter gode kolleger til fællesskabet. Måske har vi en stilling, der matcher netop dig?