Nyheder
Modernisering

Modernisering
Udskiftning eller
retrofit?

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53

Gennem en lang årrække har vi udført store moderniseringsopgaver og samlet værdifuld erfaring på tværs af udbudsformer og varierende valg af teknik.

Vi bringer vores erfaringer i spil i tæt dialog med jer, så I får den optimale løsning til modernisering i det offentlige rum.

Den direkte vej til tidssvarende belysningsanlæg

Uanset hvordan I ønsker at modernisere jeres gade- eller vejbelysning, så tilbyder vi en løsningsmodel, der passer til opgaven. Den omfatter både professionel sparring, kompetent eksekvering og detaljeorienteret projektstyring.

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås på basis af tillid og korte kommunikationsveje mellem alle projektets parter. Vi ser det som en vigtig del af vores opgave at styrke det tværfaglige samarbejde.

Nyt LED-lys i genbrugte armaturer

LED er i dag den gældende standard for gadebelysning. Men skiftet til LED behøver ikke at ske på bekostning af klassiske armaturer, der stadig er funktionsdygtige.

Vi har stor erfaring med at montere og vedligeholde LED-indsatser i eksisterende designarmaturer, så eksisterende armaturer kan genbruges.

En rød tråd i valg af armaturer

En belysningsplan er et godt udgangspunkt for en modernisering, men foreligger der ikke en sådan, sikrer vi alligevel et godt resultat.

Vi hjælper gerne med at lægge en plan for det generelle designudtryk i moderniseringsprojektet. Det gør det nemmere at opnå et ensartet resultat på tværs af lokationer og leverandører. For eksempel i forhold til ønskede lysniveauer og mastehøjder i forskellige anlægstyper på tværs af hele kommunen.

Lys skaber liv

I det danske vintermørke har belysning stor betydning for, hvordan vores byrum fungerer. Men også i de lyse timer påvirker lampernes form og placering helhedsindtrykket.

Vi lægger vægt på at kombinere vores tekniske kerneydelser med relevante æstetiske overvejelser. Ofte kan selv små hensyn til design og æstetik gøre en stor forskel i det færdige resultat. Det øger tilsammen byrummets anvendelse og borgernes tryghed.

Tæt dialog med producenter

Som en af landets største entreprenører inden for gadebelysning har vi gode relationer til både danske og internationale lysproducenter. 

Det har i flere sammenhænge ført til produktion af unikke varianter af kendte armaturer. F.eks. særlige udgaver af Toldbod-armaturet i det gamle fiskerleje Reersø, hvor Toldbod-armaturet er blevet gjort 30 % større for at fungere som gadelampe, og på Roskilde Havn, hvor det klassiske udseende blev kombineret med moderne belysningskrav i det smukke havnemiljø.

Rådgivere inden for belysning

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53

Ole Brochstedt Jakobsen

Contract & Relationship Manager
40 11 74 53
Andel Lumen

Vi elsker lys - men vi er meget mere end det

Vi er knap 100 specialister, der får infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, udfyld formularen og vi kontakter dig:

Ved indsendelse accepterer du at vi må bruge dine indsendte data, til at kontakte dig.