Nyheder
Pressemeddelelse

Andel Lumen vinder sin første kontrakt i Jylland

Fra 1. marts vil det være Andel Lumen, der skal sørge for drift og vedligehold af 21.000 lyspunkter og 61 trafiksignal-anlæg i Horsens Kommune. Ordren blev vundet i skarp konkurrence med seks andre leverandører.

Andel Lumen og Horsens Kommune har fundet sammen i et nyt partnerskab, hvor Andel Lumen i de kommende fire år skal drifte og vedligeholde 21.000 lyspunkter og 61 trafiksignal-anlæg. I alt bød syv leverandører ind på opgaven, og Horsens Kommune har store forventninger til samarbejdet, siger afdelingschef i Affald, Trafik og Ejendomme i Horsens Kommune, Allan Lyng Hansen:

– Vi vægtede udbuddene ud fra en kombination af kvalitet og pris. Her var entreprenørens organisering af opgaveløsningen et tungtvejende parameter, hvor Andel Lumen demonstrerede en stor forståelse for driftsopgaven, der skal løses – og selvfølgelig en flot pris. Vi har en forventning om, at vi får et tillidsfuldt samarbejde med et højt fagligt niveau og en professionel planlægning af arbejdet, der betyder, at borgeren oplever et højt serviceniveau, forklarer han.

Aftalen har en samlet værdi på 15,5 mio. kroner og er samtidig den første aftale, som Andel Lumen indgår med en jysk kommune. For direktør i Andel Lumen, Henrik Wej Petersen markerer aftalen et vigtigt strategisk skridt for selskabet:

– I efteråret indgik vi kontrakt med Vejdirektoratet om drift og vedligehold af vejbelysningen på alle statslige veje i landet, og med den var forhåbningen, at vi kunne øge synligheden af Andel Lumen blandt de jyske kommuner. Derfor er det en stor glæde, at vi nu kan indgå i et tæt samarbejde med Horsens Kommune den 1. marts, siger Henrik Wej Petersen.

Vi vil skabe tryghed på de jyske veje
Andel Lumen arbejder for at skabe tryghed i det offentlige rum gennem drift og vedligehold af gadebelysning samt digitale løsninger i byrummet som eksempelvis trafikstyring. Dette er også en del af samarbejdet mellem de to parter. Kristina Nielsen, der er funktionschef for Salg, Projekter og Drift i Andel Lumen glæder sig til samarbejdet:

– Tryghed er ikke kun vigtigt i det offentlige rum, men i ethvert samarbejde. Vi vil gøre os umage og for os er topprioriteten en glad Kommune og borgere. Vi ser derfor meget frem til at indlede et samarbejde i øjenhøjde med Horsens Kommune, slutter hun.