Nyheder

Fejlmelding

Klik på kortet herunder og opret din sag

Oplever du vejbelysning, der ikke fungerer? Så vil vi meget gerne høre fra dig – hjælp os med at fejlmelde på nedenstående kort. Vi har ansvaret for at vedligeholde vejbelysningen i flere kommuner på Sjælland.

Jo før vi ved besked, jo hurtigere kan vi reparere fejlen, så der igen kan blive lys.

Hvert lyspunkt er placeret ud fra GPS-koordinater og angivet med cirkler på kortet.

 En lille grøn cirkel betyder, at lyspunktet er klar til at blive fejlmeldt.

 En lille rød cirkel betyder, at lyspunktet allerede er fejlmeldt og er registreret til snarlig udbedring af vores teknikere.

 En stor rød cirkel betyder, at flere lyspunkter på en strækning er fejlmeldt og er registreret til snarlig udbedring af vores teknikere

Tip! Er der flere lyspunkter på vejen, der ikke lyser? Så kan du med fordel trykke på ét lyspunkt og i ’’Fejl’’ menuen vælge ’’Op til 5 lygter uden lys’’ eller ’’Mere end 5 lygter uden lys’’. Så slipper du for at fejlmelde hvert enkelt lyspunkt.

Tip! Oppe i højre hjørne kan du vælge “satellitfoto” for et bedre overblik.

  1. Indtast adressen (interessepunkter, herunder skole kan også indtastes) hvor der er problemer med vejbelysningen, i feltet oppe i venstre hjørne
  2. Hold musen inde og træk rundt på kortet indtil du har fundet det lyspunkt, du ønsker at fejlmelde
  3. Tryk på lyspunktet og udfyld felterne ’’Fejl’’ og ’’Fejlbeskrivelse’’. I ’’Fejlbeskrivelse’’ kan du med fordel hjælpe vores belysningsteknikere med beskrivelse, hvis de skal være opmærksomme, hvis der er særlige forhold eller lign.
  4. Du har mulighed for at indsætte et billede, hvis det har relevans. Tryk på ’’Gennemsøg’’ og find billedet
  5. Tryk på ’’Næste’’
  6. Du har mulighed for at indtaste for- og efternavn, e-mail og telefonnummer. Vores belysningsteknikere kan have spørgsmål til fejlen, du har oprettet, og så kan vedkommende kontakte dig direkte ved spørgsmål.
  7. Tryk på ’’Anmeld fejl’’ og fejlen er herefter registreret i vores elektroniske systemer og vil stå til snarlig udbedring

Er der tale om berøringsfare af særlig kritisk karaktér (væsentlige påkørte/smadrede lyspunkter, synlige belysningsledninger mv.) bedes I kontakte os hurtigst muligt på telefon 70 25 50 02.

Har du spørgsmål til igangværende driftssager herunder spørgsmål til, hvornår vi forventer at udbedre fejlen/fejlene eller spørgsmål omkring flytning af lyspunkter, træfældning mv. kan du kontakte os på telefon 70 25 50 02, alle hverdage fra kl. 7-15 eller via e-mail: drift@andel-lumen.dk

Kontaktoplysninger benyttes udelukkende i forbindelse med fejlretning.